Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

En "dålig dag"

Publicerad 2016-09-12 13:46:00 i Högkänslighet, Quotes,

Igår hade jag en "dålig dag". Jag var irriterad, rastlös och orolig. Solen sken retfullt utanför fönstret och allt var varmt och klibbigt. Jag längtade till mitt hus på Österlen, men hade jobb att göra i stan. När kvällen äntligen kom gick jag på yoga. Där blev jag påmind om att jag har val. Jag KAN välja att värdera min dag som "dålig", eller jag kan sluta klaga, sluta vara ett offer och be om hjälp istället. 
 
Att välja, vilken FRIHET! Vad kan jag välja idag, som jag inte valde igår, som skulle göra mitt liv mycket härligare, lättare, friare och roligare?
 
Tänk om en "dålig dag" bara är en "dålig dag" för att vi bestämmer oss för att det är det?
Om vi inte skulle värdera det som en "dålig dag", vad är det då? Vilka möjligheter finns då? Vad kan vi VÄLJA då?
 
Idag tänker jag välja annorlunda än vad jag valde igår! Inte för att det är "fel" att ha en så kallat dålig dag... Det är bara inte så kul...
 
Så, vad väljer du, FÖR DIG, idag?
 
Med glädje,
Malin

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-10-14 06:44:41

<3 <3 <3

Postat av: Anna

Publicerad 2017-02-14 11:36:53

Hej Malin.

Har den svängigaste mensen någonsin och det hjälpte mig i min totala känsloförvirring att få läsa här på din blogg.

Tack så mycket!


All kärlek till dig!

Postat av: BuJouLou

Publicerad 2017-04-07 10:59:57

Så skönt att bli påmind om, tack! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela