Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Tänk om kaos och "flow" är samma sak?

Publicerad 2016-10-17 20:26:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

Just nu är allt i mitt liv ganska kaotiskt. 
 
Jag är gravid för första gången, nu i sjunde månaden (bilden är från förra året), och hormonerna rusar i min kropp. Jag har inga kläder som passar, och de få mammakläder jag äger ligger alltid i tvättkorgen. Jag jobbar som vanligt MER än "vanligt" och det snurrar i huvudet av alla planer inför framtiden. Vi har två boenden som vi pendlar emellan, det ena mindre färdiginrett än det andra. Jag gör listor som kommer bort och har en mängd obesvarade mejl, meddelanden och telefonsamtal som undermedvetet hela tiden pockar på min uppmärksamhet. 
 
Jag blir aldrig klar. Så är känslan. Hur mycket jag än springer kommer jag aldrig i mål.
 
Så kanske ska jag prova en annan taktik? Kanske är inte meningen med livet att komma i mål? Tänk om mitt kaos i själva verket är något alldeles underbart som jag skapar för att jag någonstans tycker att det är kul? För att jag gillar variation och förändring mer än struktur, ordning och ”sameness”! Tänk om det är därför som jag har bytt jobb så många gånger? Tänk om det är jag själv som väljer kaos framför ordning, för att det matchar min oförutsägbara, kreativa, bubbliga energi bättre än att "ha koll"? Tänk om kaos egentligen är det flow som jag längtar efter, men som jag kämpar emot?
 
Om ett par månader kommer livet förändras för alltid och jag kommer ALDRIG kunna planera eller kontrollera det som väntar oss. Däremot kan jag välja att njuta i medvind istället för att streta emot. Låta livet bära mig istället för att ta hand om allt i livet.

Dags att flyga igen! HUR LÄTT KAN DET VARA?
 
Namasté,
Malin
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela