Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Offerrollen

Publicerad 2016-04-26 07:51:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling, Yoga,

Under många, många år av mitt liv har jag känt mig som ett offer för olika omständigheter. Min känslighet har inte "gjort saken bättre". Jag har tyckt att andra borde förstå mig, och när de inte gjort det, så har jag blivit frustrerad, ledsen och arg. Ofta har jag känt mig ensam, fel och missförstådd.

Nu vet jag bättre. 

"Dom förstår inte mig!"
"Förstår du dig?"
"Ja."
"Okej, så om du förstår dig, varför lägga tid på att andra ska förstå dig, när du kan göra det som funkar för dig?" 
 
Så går min inre dialog numera. Jag kan fortfarande "falla in" i samma gamla mönster och tycka lite synd om mig. Vissa dagar kan det vara skönt. Men i längden är det otroligt förminskande. 
 
Jag är inne på en helt annan linje nu för tiden. Jag vill FÖRSTORA mitt liv. Expandera det. Leva mer. Vara mer. DET kittlar till i mitt innersta. DET går jag igång på.
 
Vad går du igång på?
Vad får ditt liv att expandera?
Vad skulle du välja om allt var möjligt?
Hur skulle det vara att släppa taget om offerkoftan och aktivt börja skapa det liv DU VET funkar för dig?
 
"Men det GÅÅÅÅÅR inte! Du förståååååår inte!"
"Är det sant? Känns det lätt? Eller är det tungt, tröttsamt och kontraherande? Tänk om du kan välja det som är lätt för dig? Tänk om du visst FÅÅÅÅÅÅR det?!"

Vill du veta mer?
Kom på vår kurs för högkänsliga i Stockholm nu på lördag 30 april. Läs om kursen här.
Eller kom på yogaretreat för högkänsliga på Österlen 19-22 maj. Läs mer om retreatet här.
 
Namasté,
Malin

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela