Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Hur är det att jobba som yogalärare?

Publicerad 2016-04-08 09:24:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling, Yoga,

Jag undervisar i My Spirit Yoga på Ängsbacka Yogafestival
 
Jag har jobbat med yoga på heltid sedan 2010. Det innebär inte att jag håller yogaklasser 40 timmar i veckan. Jag har drivit mitt eget företag och skapat mina egna yogaklasser, yogastudios och yogaretreat. Det innebär massa idéarbete, marknadsföring (inklusive att bygga och uppdatera hemsidor), projektledning, möten, telefonsamtal med kunder, administration (svara på mail, skicka fakturor, skapa samarbeten, sköta bokföring med mycket mera), och såklart även att hålla i alla yogaklasser, kurser och retreat som jag skapar.
 
Jag jobbar mer än en vanlig heltid, ofta från fem på morgonen till åtta på kvällen, och i perioder (när vi håller yogaretreat till exempel), i mer än 15 timmar om dagen. 

Men det gör mig ingenting. Tvärtom. Jag är en entreprenör och jag älskar det här! Jag har valt det här! Det är en del av min resa. Och det är mitt livselexir att få vara med på andras resor, och kanske vara ett bidrag till att expandera någons liv.
 
"Det är när du hittar din unika talang och gör den till ditt arbete, som du slutar att arbeta för resten av livet!" - Janesh Vaidya
 
Det är så jag känner det. Jag är högkänslig men blir inte utbränd av mitt "arbete", för jag jobbar inte längre. Jag lever livet som jag älskar att leva. Och jag gör det på heltid!
 
Vad är din unika talang? Vad får ditt hjärta att sjunga? Vad är lätt för dig? Vad är kul för dig? Vad gör du när du glömmer att tiden går? 
 
Vad ska till för att du ska vara den konstnär som bor i ditt hjärta? Vad ska till för att du ska bidra till den här världen med det du älskar att vara och göra? 
 
Namasté,
Malin
Innan jag hade en egen yogastudio att undervisa i, hade jag yogaklasser utomhus! Här i Slottsparken i Malmö.  


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela