Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Frågor om vår terapi

Publicerad 2016-04-01 07:24:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling, Yoga, Yogaretreat på Österlen,

Vi har terapisessioner i våra lokaler på Gustav Adolfs torg i Malmö och över telefon
 
Jag har fått många frågor om vår terapi den senaste tiden. Det är kul! Här kommer svar på några av de vanligaste frågorna.
 
Vad händer under en session?
Under en terapisession hos oss vägleds du att se, erkänna och lita till det som är sant & rätt för dig. De flesta av oss har blivit levererade en verklighet med "sanningar", övertygelser, tankar och idéer om hur det "ska vara", men vi har aldrig tagit reda på vad som verkligen funkar för oss, hur vi verkligen skulle vilja leva våra liv. 
 
Terapin bygger på samtal och kraftfulla, ibland utmanande frågor som snabbt leder dig till kärnan. Vi går bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Det handlar om att hitta "de ömma punkterna" och de bakomliggande orsakerna till varför du mår som du mår. 

Något som skiljer vår terapi från många andra terapiformer är att du lär dig hur du kan släppa taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv. När vi släpper taget skapar vi möjlighet att bjuda in och skapa bortom blockeringar, rädslor, jantelag och andra fixa idéer som begränsar dig. 
 
Hur lång tid tar det?
En session tar 60 minuter.
 
Hur många gånger behöver jag gå?
Det är naturligtvis individuellt och beror både på vad du söker terapi för och om du vill få fler verktyg när du har "knäckt nöten" eller om du känner att du är klar då. De flesta börjar med att boka tre tillfällen och känner en enorm release efter dessa tre gånger. Många beskriver det som att tyngden har släppt och att allt plötsligt känns lätt och skönt. En hel del väljer fortsätta att jobba med sig själva genom att gå på yoga hos oss eller fördjupa sig under ett av våra yogaretreat på Österlen
 
Hur fungerar terapi över telefon?
Jättebra! Det är precis samma sak som att ses. Många är osäkra till terapi över telefon till en början, men det brukar fungera minst lika bra som vid ett fysiskt möte. Vi har ganska mycket terapi över telefon eftersom vi har klienter från hela landet (även Finland och Norge, och vad mer är möjligt?).
 
Vilken terapi ska jag välja? (Vi erbjuder många varianter!)
Du behöver faktiskt inte välja! Skönt va? Du kan bara höra av dig till oss. Du behöver inte ens veta vad du vill prata om. De flesta vet det, men ibland kan man bara känna sig blockerad eller förvirrad. Det är ok! Du har gjort ditt jobb genom att höra av dig till oss och be om hjälp. Därifrån kommer du att bli guidad av någon av oss. Vi bokar ett eller flera samtal och använder de tekniker som passar just dig och dina behov. 
 
Vad händer sen?
Vi får mycket feedback på vår terapi och det är vi glada för! Vi kan inte publicera allt, men vi har sammanställt några citat från tidigare klienter här. En del "flyger ut" i livet och börjar använda de verktyg som de har fått för att skapa ett liv som fungerar för dem. En del kommer tillbaka för terapi, yoga eller retreat för att "fylla på" då och då.
 
Har du ännu fler frågor? 
Varmt välkommen att ringa mig, 0736-24 06 52. Eller min kollega Ina, 0736-84 17 97. Eller om det känns lättare, skicka ett mail.
 
Namasté,
Malin
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-06 14:54:49

Hej,
Jag undrar hur terapi på telefon går till?
Hur mycket kostar det?
Med vänlig hälsning, Johanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela