Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Mångmiljardär

Publicerad 2015-10-03 17:48:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

En vän på en brygga. Ett tips om en mångmiljardär. Lyckan att hitta ett par lurar i väskan och strosa på stan i min egen värld med detta gamla sommarprogram i mina öron. Petter Stordalen. En stor människa som inte tar ett nej och som inte heller sover under vargtimmen. Jag ryser när jag lyssnar 28 minuter in i programmet. Men det där är ju jag! Ligga och grubbla över det lilla och det stora och känna paniken växa och undra "vad fan håller jag på med?" och samtidigt veta: Det är så här jag behöver leva mitt liv för att jag ska få vara jag! På gränsen. I framkant. Kasta mig ut när många andra skulle stå kvar. Jag blir lugn av sån't här. Av andra som också flyger. Känslan av att inte vara en idiot eller ett UFO blir liksom mindre. Ett oerhört bubbel kör omkring inom mig och gör mig som av berusning plötsligt helt lugn. 
 
Annat som inspirerar Granits grundare Susanne Liljenberg.
Och Nina Hemmingsson såklart. Hon sommarpratade i somras.
Och ett boktips som får hela min värld i gungning. Salons Des Femmes av Gary Douglas. Köp via Bokus här. Den första bilden är tagen i Malmö idag och den sista i Delphi under min utbildning i Prana Flow med Shiva Rea. 

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela