Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Omtanke och vänlighet

Publicerad 2015-01-15 08:47:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

Jag läser om vänlighet och omtanke i en bok av Gary Douglas. Han skriver "aha-upplevelser" sida upp och sida ner. Han är en utomjording. Inte av denna värld med sin "knowing". I alla fall, han skriver om omtanke och vänlighet och att det är skillnad på att care for (att bry sig om) och taking care of (att ta hand om). 
 
"Äkta vänlighet är att vara villig att tillåta någon att vara exakt det som han eller hon väljer att vara. Att ha hand om någon handlar om att försöka förändra honom eller henne till vad som kommer vara bäst utifrån ditt perpektiv. Vilket är mest expansivt?"
 
Namasté,
Malin
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anci

Publicerad 2015-01-15 19:26:47

I dag är den dag jag behöver höra ordet vänlighet.

Tack !!

Kramar
Anci

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela