Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Att få berätta hur det är

Publicerad 2015-01-31 22:06:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

Att få berätta hur det är kan vara den bästa känslan i världen. Jag känner mig ledsen idag. Bakom ligger en frustration, en rastlöshet. Jag är tacksam men inte nöjd. Jag vill hela tiden MER. Drömmer. Visualiserar. VET att det finns mer.

Var på massage i fredags. Min kropp bad mig. Var stelast i pannan! STORA IDÉER! Får inte plats i mitt lilla huvud. Tog mod till mig och pratade med min finaste ängel här i världen. Jag fick gråta. Fan vad det är skönt att få gråta i hans närvaro. Att få vara jag, utan att skala av någonting och berätta hur stor jag egentligen är, och se att det är därför jag gråter. Jag är ledsen för att jag anpassar mig in i den här verkligheten. Jag gör mig mindre för att passa in. Det är så galet tungt för mig. TRÅNGT. Kvävande. Jag passar inte in. 

Jag minns vem jag är. En igångsättare. En stor visionär. Jag tänker större än de flesta i min närhet. Känner mig trängd när någon av ren vänlighet vill ge mig råd. Hela mitt väsen säger ifrån: Ge mig inte så SMÅ råd! Min värld är så oändligt mycket STÖRRE än så!

Känner samtidigt så mycket tacksamhet. För alla änglar i min närhet, som vibrerar på samma energinivå som jag. För mina klienter, som kommer till mig för att SKAPA STÖRRE och leva mer! Tacksamheten är enorm, de har ingen aning vad de expanderar MITT liv när de väljer att leva sina största liv! Och för Access Consciousness - de bästa verktygen för expansion och utveckling någonsin! Helt galet vad dessa livsomvälvande perspektiv resonerar med min värld! <3

Lyssnar på Mew och Comforting Sounds. Blundar och tårarna rinner ner för mina kinder. Jag är fri. Jag vet det. Mind blowing. Hur blir det ännu bättre än så här?

Namasté,
Malin


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2015-02-01 09:29:18

Älskade Malin!

Tänker inte komma med ett endaste råd, för jag har inga....
Men jag fick så otroligt behov för att bara berätta för dej hur mycket DU betyder för MEJ!!! Du är en av MINA finaste änglar Malin!!
TACK för att du finns och att du är JUST DU!!!! En gåva till den här trånga begränsande världen vi lever i med massor av kossor!! Men det FINNS mer!! Det vill jag också tro (och gör väl också egentligen...)
Massor av kärlek till dej från "lilla" mej!

Svar: Så uttrycksfull du är Therese! Det uppskattar jag så mycket! Love & light! Vi hörs i veckan och expanderar mer mer och mer!
Malin Sandell

Postat av: Anci

Publicerad 2015-02-01 15:16:38

Jag känner igen en del som du skriver och du får det mitt i prick.
Jag tror att du också är en ängel !!

Kram
Anci

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-23 10:52:09

Hej, Helt otroligt. Jag har hittat nån som också tänker som jag! återkommer :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela