Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Att få berätta hur det är

Publicerad 2015-01-31 22:06:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

Att få berätta hur det är kan vara den bästa känslan i världen. Jag känner mig ledsen idag. Bakom ligger en frustration, en rastlöshet. Jag är tacksam men inte nöjd. Jag vill hela tiden MER. Drömmer. Visualiserar. VET att det finns mer.

Var på massage i fredags. Min kropp bad mig. Var stelast i pannan! STORA IDÉER! Får inte plats i mitt lilla huvud. Tog mod till mig och pratade med min finaste ängel här i världen. Jag fick gråta. Fan vad det är skönt att få gråta i hans närvaro. Att få vara jag, utan att skala av någonting och berätta hur stor jag egentligen är, och se att det är därför jag gråter. Jag är ledsen för att jag anpassar mig in i den här verkligheten. Jag gör mig mindre för att passa in. Det är så galet tungt för mig. TRÅNGT. Kvävande. Jag passar inte in. 

Jag minns vem jag är. En igångsättare. En stor visionär. Jag tänker större än de flesta i min närhet. Känner mig trängd när någon av ren vänlighet vill ge mig råd. Hela mitt väsen säger ifrån: Ge mig inte så SMÅ råd! Min värld är så oändligt mycket STÖRRE än så!

Känner samtidigt så mycket tacksamhet. För alla änglar i min närhet, som vibrerar på samma energinivå som jag. För mina klienter, som kommer till mig för att SKAPA STÖRRE och leva mer! Tacksamheten är enorm, de har ingen aning vad de expanderar MITT liv när de väljer att leva sina största liv! Och för Access Consciousness - de bästa verktygen för expansion och utveckling någonsin! Helt galet vad dessa livsomvälvande perspektiv resonerar med min värld! <3

Lyssnar på Mew och Comforting Sounds. Blundar och tårarna rinner ner för mina kinder. Jag är fri. Jag vet det. Mind blowing. Hur blir det ännu bättre än så här?

Namasté,
Malin

Omtanke och vänlighet

Publicerad 2015-01-15 08:47:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

Jag läser om vänlighet och omtanke i en bok av Gary Douglas. Han skriver "aha-upplevelser" sida upp och sida ner. Han är en utomjording. Inte av denna värld med sin "knowing". I alla fall, han skriver om omtanke och vänlighet och att det är skillnad på att care for (att bry sig om) och taking care of (att ta hand om). 
 
"Äkta vänlighet är att vara villig att tillåta någon att vara exakt det som han eller hon väljer att vara. Att ha hand om någon handlar om att försöka förändra honom eller henne till vad som kommer vara bäst utifrån ditt perpektiv. Vilket är mest expansivt?"
 
Namasté,
Malin
 

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela