Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Historier

Publicerad 2014-11-15 07:51:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

Hela våra liv upprepar vi historier.

Allting som du berättar för dig själv om och om igen är en historia. Tankar som snurrar på repeat i våra huvuden. Vilka historier berättar du för dig själv? Vilka historier har du upprepat om och om igen, och på det viset själv gjort dem till sanningar?

Du är inte dina historier. Din framtid begränsas inte av ditt förflutna.

Hur skulle det vara att sluta att lyssna till dina (och andras!) historier idag? Är du redo att förflytta dig bortom dina historier? Är du villig att fråga efter mer?

Mirakelkur mot historier: Access Bars.

Namasté,
Malin

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela