Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Varmt vatten tack!

Publicerad 2014-04-25 06:17:00 i Ayurveda, Yoga,

Asså. Jag är medveten om att detta låter väldigt yogiskt pk... Men, något av det absolut godaste är varmt avsvalnat vatten efter tandborstning en tidig morgon. Det värmer. Stärker. Renar. Lenar. 
 
Jag har druckit varmt tevatten sedan jag var barn och under mina studier till hälsoterapeut har jag förstått att det är en ayurvedisk metod för att öka matsmältning, dämpa Vata och en effektiv rasayana av ama, dvs utrensare av slaggämnen i kroppen. 
 
Det ska vara varmt uppkokat vatten som svalnat lite, så att det är gott att dricka, och så att du inte bränner dig. Vänta cirka 30 minuter innan du äter frukost efter att du har druckit din morgonbalja.

Namasté, Malin
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela