Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Var inte så känslig!

Publicerad 2014-04-13 21:58:00 i Högkänslighet,

Jag hade försökt länge. Alltid. Att inte vara så känslig. Att inte känna så mycket.  
 
Men det gick inte.
Går fortfarande inte.
 
Jag är inte "som alla andra". (Vem är förresten det?)
 
Jag är högkänslig. En HSP - Highly Sensitive Person. Ett begrepp forskaren och psykologen Elaine Aron myntat. Elaine har gjort studier på extra känslighet i över 20 år. 
 
Och vet du? En av fem är sensitivt begåvade. Av alla 7 miljarder människor på planeten Jorden. Och dessutom en av fem bland djuren.
 
Visst är det coolt?
 
Som extra känslig har jag alltid varit intresserad av livsfilosofiska frågor. Jag utbildat mig inom personlig utveckling, andlighet, yoga, energimedvetenhet, känslohantering, studerat och utvecklat effektiva metoder och konkreta verktyg att hantera min extra känslighet OCH använda det till min fördel. Att se känsligheten som en gåva.
 
Jag håller numera kurser för högkänsliga. Kurser som handlar om att identifiera, medvetandegöra och upplösa de känslor, tankar och beteenden som hindar oss från att se livets alla möjligheter. Detta kan hjälpa dig att se dig som den unika och oändliga varelse du verkligen är och att börja utveckla ett liv bortom och utöver den du tror att du är.
 
Vanligtvis undviker vi det som känns jobbigt eller obehagligt. Det gör att vi lider i onödan och lever i undvikande och rädsla. Under kurserna vägleds du att kunna hantera tankar och känslor när de kommer upp. Resultatet är en förståelse för vem du är, frigörande av energiblockeringar och en känsla av enorm frihet.
 
Läs vidare på vår sida ALLT OM HÖGKÄNSLIGHET.
 
Namasté, Malin


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela