Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Snabbkurs i känslohantering

Publicerad 2014-04-30 15:57:00 i Högkänslighet, Personlig uteckling,

Jag minns en frågespalt som jag läste i en tiding när jag var 17, 18 år. En expert svarade på en fråga om hur läsaren skulle hantera oro och ångest med visdomsorden 'En viss tid måste passera'.
 
Det kan vara den snabbaste kursen i känslohantering som finns? Så enkelt! Så bra! Jag använder den som ett mantra när jag upplever oro, ångest eller andra obehagliga känslor som jag helst inte "vill ha". Jag tillåter känslan att komma, bli starkare, en viss tid passerar och känslan klingar av. Otroligt fint. Känslan har liksom ett liv: Den föds, växer, stannar en stund och dör bort. En rörelse. Ett flow. En del av livet.
 

Så hanterar jag min högkänslighet

Publicerad 2014-04-28 10:28:00 i Högkänslighet,

Naturen. En egen brygga. Och en bästis. 
Långa promenader. Och samtal om livet som aldrig tar slut. 
Tänk att jag kan skapa det här!
Hur kan jag skapa ännu mer av det här?
"Luck is the total sum of what you are creating!" - Gary Douglas, Access Consciousness
Tacksam!

Liknande inlägg

Varmt vatten tack!

Publicerad 2014-04-25 06:17:00 i Ayurveda, Yoga,

Asså. Jag är medveten om att detta låter väldigt yogiskt pk... Men, något av det absolut godaste är varmt avsvalnat vatten efter tandborstning en tidig morgon. Det värmer. Stärker. Renar. Lenar. 
 
Jag har druckit varmt tevatten sedan jag var barn och under mina studier till hälsoterapeut har jag förstått att det är en ayurvedisk metod för att öka matsmältning, dämpa Vata och en effektiv rasayana av ama, dvs utrensare av slaggämnen i kroppen. 
 
Det ska vara varmt uppkokat vatten som svalnat lite, så att det är gott att dricka, och så att du inte bränner dig. Vänta cirka 30 minuter innan du äter frukost efter att du har druckit din morgonbalja.

Namasté, Malin
 

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela