Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Yogafeedback

Publicerad 2012-11-15 22:07:00 i Yoga,

Hur blir det bättre än så här? Har fått så mycket feedback bara den senaste veckan. Samlar några här för att plocka fram när det behövs som mest... :) Lapparna har min pojkvän skrivit, citaten nedan är från yogaelever och kunder...  T A C K S A M ! 

Kan liksom inte få nog av den positiva och energibringande känslan som jag får efter ett pass hos dig :-)
- J 

Tack för att du finns - M

Tack Malin för en helt fantastisk lättande upplevelse! Du är fantastisk! :D - S

Tusen tack för en extremt bra yoga kväll igår! Du har precis rätt tänk...& jag kommer absolut att fortsätta gå hos dig även efter denna kurs!;) - A 

Så glad jag är att du finns i  mitt liv. Vill bara säga att du är helt fantastisk!! :) - V

Underbara Malin, tack för en helt fantastisk behandling. - A

Ville bara säga TACK (med en liten låt) för idag, för sist och för allt! ♥ - S 


Liknande inlägg

Vatabalans

Publicerad 2012-11-01 17:01:00 i Ayurveda,

Vata-balanserande ord: STILLHET. Och jag släpper taget om alla värderingar och dömanden kring att stilllhet är boring. Njuter av regn mot rutan, ullfilar, katter och rena lakan första torsdageftermiddagen i november.
Bilden är från bloggen Signes vind
 

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela