Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Decemberbarn

Publicerad 2012-12-13 13:10:00 i Inredning/Feng shui,

Jag föddes en väldigt snöig dag i december 1981. Decemberbarn. Älskar december. En speciell känsla. Pyssel. Pyssla om och pyssla med sitt eget och bli ompysslad. Här kommer decemberinspiration från IKEA.

Liknande inlägg

Kreativt kaos

Publicerad 2012-12-06 06:40:00 i Inredning/Feng shui,

Godmorgon!
Jag tycker om att klippa & klistra. En gång blev jouranlist på Sveriges Radio av den anledningen (och för att jag fick ställa frågor). Jag har flera klippböcker med vackra motiv. Utrivna, urklipta, inklistrade. Jag gillar själva processen att skapa. Det inspirerar mig. Jag gillar strukturen som finns i ett kreativt kaos. Jag blir upprymd. Entusiastisk. Euforisk. Det höjer min energi enormt. 
Ja. Dessa låg på mitt skrivbord. Kände att jag behövde rensa i röran. Feng shui. Sparade bilder från bloggar och annat. Kommer inte ihåg källan. Cred ändå till upphovsmänen och tack för inspirationen.
Namasté, 
Malin

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela