Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Ekologisk skördemarknad

Publicerad 2011-09-29 13:49:00 i Högkänslighet,
Österlen. Skördetid. Hav. Bokskog. Ängar. Hagar. Kullar. Ekologiskt. Naturlighet.
Mitt hjärta sjunger! Jag vet inte hur jag ska kunna ta in all härlighet!

Jag längtar tillbaka innan jag åkt härifrån. Jag vill bo här! Hemma på Österlen.

VAD SKA TILL UNIVERSUM????

Namasté,
Malin

Yogamusik

Publicerad 2011-09-21 07:16:00 i Yoga,Anthony Robbin's Sacred Blessings är en så fin skiva rakt igenom. Bäst är ändå Devi Prayer.


Den här skivan med Minanda Fritz innehåller klassiska mantran och en längre guidad meditation. Jag spelar ofta Minandas skiva på mina yogaklasser. Hela skivan är fantastisk. Jag säljer Minandas skiva och kan ta med mig den till mina yogaklasser om du vill.Vad som helst med Deva Premal och Miten. Jag gillar särskilt deras tolkningar av Moola Mantra, hela Dakshina och In The Light Of Love som ligger på skivan In Concert.

Namasté,
Malin


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela