Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Jag är känslig

Publicerad 2011-06-17 14:31:00 i Högkänslighet,
Jag är väldigt känslig.

Jag tror att det är därför som jag är intresserad av andlig och personlig utveckling.

Det finns de som har frågat mig: Måste man måste känna efter så där hela tiden? Kan man inte bara njuta av livet? Och jag tänker: Jo. Men vad är njutning? Att bara KÖRA PÅ (för mig: att köra över sig själv) och INTE KÄNNA EFTER?

För mig är det inte så. För mig är njutning att utvecklas och att växa som människa. Och att FORSKA i hur det är att vara människa och lära känna mig själv i varje stund (vi ändras nämligen HELA tiden).

Jag tror att alla människor någon gång (ofta vid krissituationer) stannar upp och känner efter. Liksom tvingas. Och jag tror att det är vad som sker i världen just nu. Vi behöver höja vårt medvetande för att kunna fortsätta att njuta av livet, av jorden och av varandra.

Vi behöver ha mer kontakt med oss själva och se vad vi gör mot oss själva och andra (utan att censurera). Vi behöver sluta att skylla allt på andra och ta vårt eget ansvar.

Det är det som är personlig utvecklling. Så fantastiskt skrämmande, spännande och underhållande!

Namasté,
Malin


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela