Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Turkos

Publicerad 2011-07-17 20:41:00 i Personlig uteckling,
En av mina favoritfärger är turkos.

Min allra första yogalärare sa ofta att min aura var ljus, klar turkos.

Så spännande det är med färger! Och vilken betydelse de har för/på oss! De påverkar oss både medvetet och undermedvetet. Här följer en liten skola i färgernas betydelse och inverkan på oss.

Symbolik för färgern turkos: Healing, tålamod, lugn, harmoni, balans.

Turkos är en blandning av grönt (balans) och blått (kommunikation) och tolkas därefter.

Grön

Symbolik: Harmoni, balans, förnyelse, healing.

Grönt kännetecknar barmhärtighet, kärlek och empati. Det är fridens, tillväxtens och sympatins färg. Grönt kan tyda på en person som är pålitlig och vidsynt.

Lysande grönt och blågrönt kännetecknar helande förmåga. Det är överflödets, styrkans och vänlighetens färg.

 

Blå

Symbolik: Lycka, healing, tålamod, lugn.

Blå är den färg som näst efter gul är lättast att upptäcka i auran. Det är en färg som kännetecknar lugn, hängivenhet, sanning, allvar och stillhet. Den kan tyda på utvecklad medial hörsel och telepatisk förmåga. Ljusblått tyder på livlig fantasi och god intuition.

Mörkare blå toner tyder på en känsla av isolering, vilket även kan vara ett tecken på en person som ägnar sitt liv åt att söka Gud. Mörkblått kan vara ett tecken på hängivenhet. Kornblått kan tyda på att en person är klar över sin kallelse i livet.

Namasté,
Malin
Foton av JESSICA FOTOGRAF


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela