Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Själsfränder

Publicerad 2011-07-19 08:17:00 i Personlig uteckling,
Så här känner du igen din själsfrände enligt författaren Rita Rogers (för att känna igen sin själsfrände behöver du vara öppen och i kontakt med dig själv, din själsfrände kan vara någon som inte alls är "din typ", dvs. som din idé om hur han eller hon ska vara):

- Din själsfrände är en person som du från början får en speciell kontakt med. Han eller hon är någon som du starkt dras till. Du känner ögonblickligen den kontakten, den förbindelsen finns mellan er.

- Många som har träffat sin själsfrände säger att det var något i blicken som först attraherade dem. Det sägs ju att ögonen är själens spegel, ögonen ljuger sällan.

- Din själsfrände är någon som du genast trivs tillsammans med.

- Tillsammans med den här personen känner du dig lugn och trygg.

- I din själsfrändes sällskap känner du dig aldrig liten eller utsatt. En själfrände skulle aldrig undergräva ditt självförtroende.

- Din själsfrände skulle inte vilja att du någonsin förändrades. Han eller hon tycker att du är underbar som du är. Tillsammans blomstrar ni! Han eller hon vill alltid ditt bästa, står på din sida och stöttar dig alltid.

- Din själsfrände är en person som beundrar och respekterar dig.

- Du bör kunna tala med din själsfrände om praktiskt taget allting. Din relation med din själsfrände präglas av uppriktighet.

- Du är alltid dig själv när ni är tillsammans.

- Du tröttnar aldrig på din själsfrände. Intresset är alltid levande och överraskningarna tar aldrig slut. Ni har ofta roligt och har lätt att skratta tillsammans.

- En själsfrände är någon som du verkligen tycker om att vara tillsammans med. Det spelar ingen roll vad ni gör.

- När du träffar din själsfrände är det fullt normalt att det känns som att du har kännt honom eller henne i hela livet. Det beror på att det själsliga bandet mellan er och på att ni är besläktade själar. Någonstans djupt inom er känner ni redan varandra.


Namasté,
Malin


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela