Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Är du beredd att betala för vad du vill ha?

Publicerad 2011-07-06 16:33:00 i Personlig uteckling,
Dagens tänkvärda mail från Universum.

There's always a price to be paid for doing, being, and having more, and it has little to do with working harder or knowing the "right" people.

In as few words as possible, Malin... "get out more."

Even more,
The Universe

Det är lite som den här grejen med människor som vill ha en Porsche eller en miljon på banken. Frågan är om de är beredda att betala vad det kostar att ha det? Kanske kostar det en chefposition med långa dagar och lite tid för nära och kära...

Jag tror att man kan få ALLT man vill ha. I kombination med devisen ovan.

Namasté,
Malin


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela