Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Ditt inre väsen kommunicerar via känslor

Publicerad 2011-01-25 09:41:00 i Högkänslighet,
Detta är så bra!

Ur Attraktionslagen av Esther och Jerry Hicks

Dina känslor är en fysisk indikation på förhållandet till ditt inre väsen. Medan du fokuserar på ett visst ämne, som du har ett specifikt perspektiv på och en viss åsikt om, fokuserar ditt inre väsen samtidigt på samma ämne och har sitt perspektiv på det och sin åsikter om det.

Känslorna du förnimmer är din indikation på hur väl dessa åsikter stämmer överens.

Det kan till exempel ha hänt något som du, enligt din nuvarande åsikt, tycker att du borde ha klarat bättre. Eller också kanske du känner dig ovärdig eller inte tillräckligt smart. Eftersom den åsikt som råder hos ditt inre väsen är att du klarar dig fint och att du är intrelligent och alltid värdig, går åsikterna isär och du känner den bristande överensstämmelsen i form av en negativ känsla.

Om du å andra sidan känner dig stolt över dig själv eller älskar dig själv eller någon annan, stämmer din rådande åsikt mycket bättre överens med vad ditt inre väsen känner för stunden; och i sådana fall upplever du de positiva känslorna stolthet, kärlek eller uppskattning.


Namasté,
Malin

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela