Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

De tusen speglarnas sal

Publicerad 2011-02-27 17:47:00 i Personlig uteckling,Saltöknen i Bolivia.

Någonstans i ett tempel fanns det en sal med tusen speglar. En dag hände det sig att en hund råkade gå vilse och hamnade i salen. När hunden plötsligt konfronterades med tusen speglar morrade den och skällde mot sina förmetna fiender. Fienderna svarade med att också visa tusentals tänder och skälla. Hunden blev därför ännu mer rasande. Till slut blev den så upprörd att den överansträngde sig och dog.

Det gick en tid och vid ett tillfälle kom en annan hund in i samma sal med tusen speglar. Även den här hunden fann sig vara omgiven av tusentals avbilder. Då viftade den glatt på svansen, och tusentals hundar svarade med att vifta glatt på svansen, de också, och gladde sig tillsammans emd honom. Glad och uppmuntrad lämnade hunden templet.


OM DU SER ANDRAS SKÖNHET, DÅ HAR DU JUST UPPTÄCKT DITT EGET VÄSEN.

OM DU INTE ORKAR MED ANDRA ÄR DET EGENTLIGEN DIG SJÄLV DU INTE ORKAR MED.

Namasté,
Malin

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela