Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Lycka är att vara i naturen

Publicerad 2011-12-21 10:45:00 i Högkänslighet,


Bilder från natursköna Skottland i somras!
 
 
Jag vaknade klockan tre i natt och kunde inte somna om. Gick upp och drack varm rismjölk med julkryddor och drog jag några ängelkort.

Jag frågade om varför jag inte kunde sova (kortet visade att jag var stressad och att jag behöver ta VÄL hand om mig själv - nu!). Sedan frågade jag om vad som ska till för att ag ska sluta stressa. Jag fick upp ett kort med en man som sitter i sin rosträdgåd och budskapet var att jag ska vistas där jag mår bäst.

NATUREN! Jag trivs bäst i naturen. Jag skrev en lista på mina demands i livet och det kom så klart och tydligt till mig. Som jag längtar efter att bo och leva i, nära, med naturen!

Så vad kan jag göra redan i dag för att leva mer med natur och djur? I vår lägenhet mitt i stan?

Massor! Jag har tagit in tallris, äter vegetariskt, har frukt och nötter i skålar omkring mig och snittblommor som jag har fått av mina yogalever. Jag har två underbara katter, dricker friskt vatten, toppar maten med färska örter (sååå mycket naturlig energi) och kan när som helst gå ut i parken eller öppna ett fönster och andas! Hur blir det bättre än så här? Hur kan jag få, ha, skapa, vara och generera ännu mer naturlighet i mitt liv?

Namasté,
Malin

P.S. I helgen åker jag dessutom hem och firar jul i de småländska skogarna. Natur, natur, natur!


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela