Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Yogins sanning

Publicerad 2010-09-10 18:36:00 i Yoga,Steve Ross är yogalärare med eget yogacenter i Los Angeles. Jag tycker att han är så bra på att förklara yogafilosofin på ett så enkelt och tydligt sätt!

Så här beskriver han vad yoga handlar om:


"Det finns ingenting att oroa sig för. Du är hel, fullkomlig, perfekt, vacker, kärleksfull, lycksalig, och du vet allt som finns att veta. […]

Allting finns där det är bara sinnets begränsningar som hindrar oss från att bli medvetande om vår egen obegränsade natur. […]

Osanna tankar är som fula men påtagligt realistiska masker som döljer ditt verkliga ansikte. Lyckligtvis är de inte svåra att släppa taget om - faktum är att det är jätteskönt. När vi river ner motståndet, rädslan och negativiteten en sten i taget kommer vi närmare oss själva och den vi verkligen är. Och det är yogans högsta utövande.

Att man går bortom tankarnas självpåtagna begränsningar betyder inte att man slutar att vara sig själv. Tvärtom - man blir mer sig själv än någonsin tidigare. Klarhet, styrka och samhörighet med allt som finns är gratis biverkningar som uppstår när vi går bortom våra begränsningar.

Yoga handlar om att upptäcka lyckan och det finns inget lidande i det. Det är roligt, livsbejakande och fullt av glädje, och om det inte är din grej missar du en massa."


Så, alltså är yoga någonting för precis alla, enligt Steve Ross.

Namasté,
Malin

Morgonyoga i radion

Publicerad 2010-09-06 05:53:00 i Yoga,


Bilder från Din Gatas hemsida, Sveriges Radio.

Idag är jag med i Din Gatas morgonprogram och pratar yoga, själ, andetag och annat sinnligt. 7-9 på morgonen! Det går att lyssna här i efterhand.

Godmorgon!
Malin


Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela