Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Yogaretreat i Dalarna

Publicerad 2010-07-28 13:55:00 i Yogaresor,

Så här vackert och sinnligt är det i midsommarland nu på sommaren.Det var här, på Levagården, som jag var på retreat med min yogalärarutbildning förra veckan.

Är du också sugen på att utvecklas med hjälp av yoga så kan jag varmt rekommendera Livshälsas retreat, yogalärarutbildning och andra kurser!

Namasté,
MalinVarje dag började med morgondopp från brygganDevagården ligger precis bredvid vattnet, hur idylliskt som helst!Samlade vid eldenSjön från ett nytt perspektiv

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela