Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Fyra grundstenar till ett bättre liv

Publicerad 2010-12-22 09:59:00 i Personlig uteckling,
Ur Fyra grundstenar till ett bättre liv, som jag läser just nu. (Tack fina Kristin!)

DE FYRA GRUNDSTENARNA

1. VAR SANN I DITT TAL
Låt ditt tal utmärkas av integritet. Säg bara sådant som du menar. Undvik att använda orden för att föringa dig själv eller skvallra om andra. Använd orden med inriktning på sanning och kärlek.

(Integritet (-e´t) 1. oskadat, ofördärvat tillstånd 2. tillstånd att icke ha varit utsatt för någon åverkan, skadegörelse eller intrång 3. hederlighet, redlighet, oförvitlighet, rättskaffenhet.)


2. TA INGENTING PERSONLIGT
Ingenting som andra gör beror på dig. Vad andra säger och gör är en projicering av deras egen verklighet och deras drömmar. När du är oemottaglig för andras åsikter och handlingar drabbas du inte av onödigt lidande.


3. TA INGENTING FÖR GIVET
Våga ställa frågor och säga vad du egentligen vill. Kommunicera med andra så tydligt du kan för att undvika missförstånd och upprördhet. Detta enda samförstånd kan förändra ditt liv fullständigt.


4. GÖR ALLTID DITT BÄSTA
Ditt bästa skiftar från det ena ögonblicket till det andra. Det är inte detsamma när du är sjuk som när du är frisk. Gör helt enkelt så gott du kan under alla omständigheter så undgår du självkritik, självförakt och ånger.


Namasté,
Malin

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela