Malin Sandell - Högkänslig terapeut & yogalärare

Patanjalis visdomspärlor

Publicerad 2010-08-04 21:21:00 i Personlig uteckling, Yoga,


När vi är riktigt små vet vi om att vi är perfekta precis som vi är


För nästan 2000 år sedan skrev den vise mannen Patanjali ner yogafilosofin i 195 yogasutror, visdomspärlor. (Han sammanfattade alltså den cirka 5000 år gamla livsvetenskapen yoga som beskrivits i en mängd skrifter och som vandrat som sägner mellan lärare och elev i årtusenden tidigare.)

Den första surtan lyder:
Yoga är upphörande av identifikation med sinnets fluktationer.

Alltså, det handlar om att sluta identifiera sig med vad vi tänker, och istället inse att vi är så mycket mer än våra tankar.

Enligt yogafilosofin är vi en fullkomlig själ, som kan bli, göra eller få precis vad vi vill. Det är bara våra egna tankar som kan stoppa oss från att leva det liv som vi vill leva.

I yogan fokuserar vi på vårt inre för att bli medvetna om och se vår fulla potential.

Visst är det härligt?

Namasté,
Malin


Vår nya kärlek Nils Vicious

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Malin Sandell

När du minst anar det inspirerar du en annan människa! Det citatet får mig att blogga när 'andan faller på'. Själv inspireras jag av djur, inre och yttre resor, inredning, vackra platser, visionärer och miljardärer, människor som väljer vad de väljer att välja oavsett vad andra tycker om det. Jag är högkänslig (HSP) yogalärare, entreprenör och terapeut, speciellt bra på känslohantering, psykisk hälsa och förändringsprocesser av alla de slag. Det bästa jag vet är att få bidra till den här världen med medvetenhet och hjälpa människor att se och leva sina största liv. Varmt välkommen! ♡ Malin www.infiniteyogamalmo.se, www.yogaretreatosterlen.se, www.högkänslighet.se. Mejla mig gärna på info@infiniteyoga.se eller ring 0736-24 06 52.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela